«Μη ικανοποιητική» η προσφορά της Εθνικής Τράπεζας για τη ρουμανική CEC
Μη ικανοποιητική χαρακτήρισε την προσφορά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ) για την εξαγορά του 69,9% του Ρουμανικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (CEC), ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Καλίν Ποπέσκου Ταριτσεάνου.
28
Μη ικανοποιητική χαρακτήρισε την προσφορά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ) για την εξαγορά του 69,9% του Ρουμανικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (CEC), ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Καλίν Ποπέσκου Ταριτσεάνου.
Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, μια εβδομάδα μετά την απόφαση της επιτροπής ιδιωτικοποιήσεων που απέρριψε την προσφορά της ΕΤΕ, ύψους 560 εκατ. ευρώ, ο Ρουμάνος πρωθυπουργός επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η προσφορά της ΕΤΕ δεν ήταν η αναμενόμενη. Σημείωσε δε, ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην εύρεση ενός δυναμικού επενδυτή.
Την περασμένη εβδομάδα η επιτροπή ιδιωτικοποιήσεων απέρριψε την προσφορά της ΕΤΕ, θεωρώντας ότι ήταν «μέτρια», ενώ ο άλλος «μνηστήρας», η ουγγρική ΟΤΡ, δεν κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia
- Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-1: Στην κορυφή η «Βασίλισσα» και περιμένει…
