Στους 269 οι νεκροί από την πυρκαγιά στον πετρελαιαγωγό της Νιγηρίας
Το θάνατο 269 ανθρώπων από πυρκαγιά την που ξέσπασε σε αγωγό πετρελαίου στο Λάγκος της Νιγηρίας επιβεβαιώνει ο Ερυθρός Σταυρός. Αλλοι 60 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης αποδίδουν την τραγωδία σε δολιοφθορά.
28
Το θάνατο 269 ανθρώπων από πυρκαγιά την που ξέσπασε σε αγωγό πετρελαίου στο Λάγκος της Νιγηρίας επιβεβαιώνει ο Ερυθρός Σταυρός. Αλλοι 60 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.
«Έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 269 ανθρώπων. Ανασύραμε όλα τα πτώματα», ανέφερε ο Αμπιόντουν Ορεμπίγι, γενικός γραμματέας του νιγηριανού Ερυθρού Σταυρού.
Οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης αποδίδουν την τραγωδία σε δολιοφθορά.
Όπως όλα δείχνουν, αντάρτες είχαν τρυπήσει τον αγωγό κατά τη διάρκεια της νύκτας. Στη συνέχεια, πλήθος κόσμου έσπευσε να πάρει από το σημείο πετρέλαιο, το οποίο όμως ανεφλέγη για άγνωστους λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο άνδρες για τις δολοφονίες δύο γυναικών
- O «die hard» Ολυμπιακός, οι τρεις πρωταγωνιστές και το «δώρο» του Μουκουντί
- Ευαγγέλου στη Λεωφόρο, Τσακαλίδης στo Παγκρήτιο – Κατσικογιάννης στο Αστέρας – Ολυμπιακός για τη Super League
- Συνταγματική αναθεώρηση για «νέο μοντέλο διακυβέρνησης» – Προϋπολογισμοί λιτότητας, χτύπημα στη μονιμότητα και τα ΑΕΙ
- «Πίσω από ποιες λέξεις θα κρύψετε αυτό που είπατε για να δικαιολογηθείτε;»: Η οργισμένη αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Χασάκα – Αναμένεται η έλευση των κυβερνητικών δυνάμεων
