Εκλογές τον Οκτώβριο του 2007 βλέπει ο Μιχάλης Λιάπης
Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2007, εκτιμά ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα είπε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους το βράδι της Τρίτης. Θέμα πρόωρων εκλογών έθεσε εμμέσως και η Ντ.Μπακογιάννη.
27
Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2007, εκτιμά ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, όπως είπε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους το βράδι της Τρίτης.
«Το συντομότερο είναι και το καλύτερο, αλλά, αν με ρωτάτε, εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2007. Μια μακρά προεκλογική περίοδος δεν ωφελεί κανένα» είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», και προσέθεσε:
«Η ΝΔ έχει πάρει 3 μονάδες διαφορά και παρά τις κόντρες των υπουργών η νίκη του κόμματος μας είναι δεδομένη».
Για το ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ότι αν χάσει τις εκλογές θα τεθεί θέμα διαδοχής. «Στις μεταξύ μας συζητήσεις με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όλοι παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας» υποστήριξε.
Ο υπουργός Μεταφορών πήρε αποστάσεις από τις «εμπρηστικές δηλώσεις» του Β.Πολύδωρα κατά ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια κατά αστυνομικών, υπενθυμίζοντας ρήση του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος «έλεγε ότι οι πολιτικοί δεν πρέπει να μιλούν πολύ. Αυτή τη ρήση θυμάμαι και εγώ τώρα».
»Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι υπουργείο έργων και όχι λόγων. Καλά θα κάνει να πιάσει αυτούς που βάζουν τις βόμβες και πετάνε μολότωφ» συμπλήρωσε.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά του στον επικεφαλής του ΟΤΕ Π.Βουρλούμη, με τον οποίο οι σχέσεις του δεν είναι και οι καλύτερες. «Είναι άτακτο παιδί αλλά θα στρώσει» σημείωσε.
Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές αναζωπύρωσε την Τρίτη και η υπουργός Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη κατά την ομιλία της στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.
«Η κοινή γνώμη έχει την ωριμότητα, γι αυτό μας λέει προχωρείστε ταχύτερα με τόλμη και αποφασιστικότητα και κάντε και εκλογές εάν βρίσκετε εμπόδια και με τη δική μας βοήθεια θα το ξεπεράσετε» είπε, απαντώντας στην κριτική που άσκησε νωρίτερα από το ίδιο βήμα ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Σημίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έργο στο διάστημα; O Anish Kapoor ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά του στη Βενετία
- Σχέση: Τα σημάδια που «φωνάζουν» ότι πρέπει να βάλεις τέλος
- Οικονομική-Κοινωνική Επιτροπή της ΕΕ: «Μόνο περισσότερος κοινός δανεισμός θα σώσει την Ευρώπη
- «Εχθρός εκ των έσω» στις ΗΠΑ – ICE και Συνοριοφυλακή, η «πραιτωριανή φρουρά» του τραμπικού αυταρχισμού
- Στο μικροσκόπιο 1.236 φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις
- Ο Χαϊλάντερ επέστρεψε – Ο Χένρι Καβίλ «διέρρευσε» τις πρώτες φωτογραφίες του ως αθάνατος σκωτσέζος πολεμιστής





