
Πτώση 0,66% στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους και κυρίως σε υψηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση. Πτώση για για Εθνική, Marfin και Εγνατία, κέρδη για ΟΤΕ και Μπ.βωβό.
27
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους και κυρίως σε υψηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,66% στις 4.348,72 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε σε 384,3 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 20, υποχώρησε κατά 0,82%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE MID 40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 1,01%, ενώ ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASEsmallcap 80, παρουσίασε πτώση 0,67%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 72 ενισχύθηκαν, 189 υποχώρησαν και 126 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία