
Συμφώνησαν να τα ξαναπούν Χαριτωνίδης και Μπελιγράτης
Δίχως ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Χαριτωνίδη. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου, προκειμένου να επανεξετάσουν την κατάσταση στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά την αποτυχία στην Ιαπωνία.
71
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Χαριτωνίδη.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, αλλά και την κρίση που σοβεί, με αποκορύφωμα το αίτημα των διεθνών για αλλαγή του προπονητικού επιτελείου.
Η επαφή Μπελιγράτη-Χαριτωνίδη δεν σηματοδότησε, πάντως -τουλάχιστον επίσημα- κάποια άμεση εξέλιξη, καθώς συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαριά τιμωρία στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ (pic)
- Λονδίνο: Ύποπτο περιστατικό κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ ερευνά η αστυνομία
- Η μεγάλη των ταλέντων φυγή: Πώς τα πανεπιστήμια χάνουν τη μάχη της καινοτομίας
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τη συσκευασμένη «φέτα Βυτίνας» λόγω μόλυνσης με λιστέρια
- Τσουκαλάς στον Π. Μαρινάκη: Αδιανόητο να μιλάτε για τοξικότητα – Ο Μητσοτάκηςείναι ο αρχιτέκτονας της τοξικότητας
- Ουγγαρία: Να ορκιστεί την ημέρα της συνεδρίασης της νέας Βουλής θέλει ο Μαγιάρ και ζητά τα «παγωμένα» κονδύλια από ΕΕ
