Δειγματοληπτικοί έλεγχοι της Εφορίας στις δηλώσεις των ετών 2003, 2004 και 2005
Δειγματοληπτικούς ελέγχους στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων των οικονομικών ετών 2003, 2004 και 2005, οι οποίες υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εφορίες.
27
Δειγματοληπτικούς ελέγχους στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων των οικονομικών ετών 2003, 2004 και 2005, οι οποίες υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εφορίες.
Οι έλεγχοι θα γίνουν με τα εξής κριτήρια:
* Σε περίπτωση χρεωστικού φόρου καθορίζεται γενικός δείκτης 40% (απόκλιση του φόρου επί τοις εκατό), ο οποίος θα προσδιορίζεται με τρόπο που καθορίζεται από την εγκύκλιο «δειγματοληπτικός έλεγχος δικαιολογητικών των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων οικονομικών ετών 2003, 2004 και 2005 που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου».
* Σε περίπτωση πιστωτικού φόρου καθορίζεται γενικός δείκτης 270% (απόκλιση του φόρου επί της εκατό), ο οποίος και αυτός προσδιορίζεται με βάση τα όσα καθορίζονται στην εγκύκλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- Ελβετία: Επανάληψη των διμερών συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενεύη
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο περιστατικό σαμποτάζ διακόπτει τη λειτουργία των τρένων στην Ιταλία
- Μύκονος Betsson – Άρης Betsson 74-83: Άντζουσιτς και Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» για τον «Αυτοκράτορα» (vids)
- Προμηθέας – Περιστέρι Betsson 77-84: Βήμα οκτάδας με διπλό στην Πάτρα
