
Αποφυλακίστηκαν οι επτά κρατούμενοι για τη ληστεία στην ΑΤΕ Χανίων με μπουλντόζα
Αποφυλακίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επτά κρατούμενοι που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι με την κατηγορία της συμμετοχής στην ληστεία με μπουλντόζα στο υποκατάστημα Καλυβών της ΑΤΕ. Ένας ακόμα ύποπτος εξακολουθεί να κρατείται.
30
Αποφυλακίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επτά κρατούμενοι που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι με την κατηγορία της συμμετοχής στην ληστεία με μπουλντόζα στο υποκατάστημα Καλυβών της ΑΤΕ. Ένας ακόμα ύποπτος εξακολουθεί να κρατείται.
Για την υπόθεση της ληστείας είχαν συλληφθεί συνολικά 8 άτομα. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας είχαν βρεθεί στα σπίτια τους όπλα.
Μάλιστα, ο ένας από τους οκτώ ομολόγησε την συμμετοχή του στη ληστεία και υπέδειξε ως συνεργούς τους άλλους επτά, που δήλωναν όμως ότι δεν είχαν σχέση με την υπόθεση.
Μετά την απολογία τους στον ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είχε διαταχθεί η προφυλάκιση τους.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης των όπλων έδειξαν πώς δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στην ληστεία και έτσι χθες ο ανακριτής Χανίων, μετά από 83 ημέρες κράτησης, διέταξε την αποφυλάκιση τους με περιοριστικούς όρους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
