Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή από Γλυφάδα μέχρι Πειραιά
Με προβλήματα διεξαγόταν από το πρωί της Τετάρτης η κυκλοφορία στην παραλιακή λεωφόρο από τον Πειραιά έως τη Γλυφάδα, λόγω έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ στον κόμβο του ΣΕΦ. Έντονα τα παράπονα των οδηγών για την ταλαιπωρία, συγγνώμη ζήτησε το ΥΠΕΧΩΔΕ, υποσχόμενο έρευνα.
71
Με πολλά προβλήματα διεξάγεται το πρωί της Τετάρτης η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο προς τον Πειραιά, από τη Γλυφάδα, λόγω έργων που πραγματοποιεί το ΥΠΕΧΩΔΕ στον κόμβο του ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η λωρίδα έκλεισε, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση.
Εξάλλου, λόγω του μποτιλιαρίσματος στην παραλιακή, έχει επηρεαστεί η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της Νέας Σμύρνης.
Δήλωση για το πρόβλημα που προέκυψε έκανε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ, Δημοσθένης Κατσιγιάννης, ο οποίος ανέφερε: «Χθες (Τρίτη) το βράδυ διαπιστώθηκε πρόβλημα σε αρμό διαστολής του ενός κλάδου ανόδου στον κόμβο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων».
«Η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, χωρίς να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία, προχώρησε για λόγους ασφαλείας σε μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, σε μήκος περίπου 200 μέτρων στη μία από τις δύο λωρίδες του κλάδου προς τη λεωφόρο Κηφισού και γίνεται η αποκατάσταση της ζημιάς» σημείωσε ο κ. Κατσιγιάννης.
Και συνέχισε: «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία από όλους τους πολίτες. Η εντολή της πολιτικής ηγεσίας είναι η αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας, εφόσον δεν προκύπτει θέμα ασφάλειας από την καθυστέρηση, να γίνεται βραδινές ώρες, που υπάρχει μικρή κίνηση».
»Δηλώνω λοιπόν, ότι θα διερευνηθεί άμεσα, γιατί η αποκατάσταση της ζημίας έγινε αυτές τις ώρες και, αν οι εργασίες μπορούσαν να γίνουν σε ώρες με μικρότερη κίνηση, οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν».
«Οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το απόγευμα (της Τετάρτης)» καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φέλα Κούτι γίνεται ο πρώτος Αφρικανός που λαμβάνει Lifetime Achievement Award στα Grammy
- Κρήτη: Ζευγάρι με ακριβά γούστα – Τσέπωναν… Rolex, Omega, χρυσές λίρες και μανικετόκουμπα
- Φωτιά σε εργοτάξιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης
- Κύπρος: «Εξαφανίστηκαν» εκρηκτικές ύλες τύπου TNT – Συναγερμός στην Εθνική Φρουρά
- Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο στην Αρκτική – Πώς τα σχέδια Τραμπ για τη Γροιλανδία άλλαξαν τη στρατηγική
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Μπισουμά της Τότεναμ (vids)


