Τουλάχιστον 56 νεκροί και 100 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στο δυτικό Αφγανιστάν
Τουλάχιστον 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται το Σάββατο μετά τις πλημμύρες στην επαρχία Χεράτ, που κόστισαν τις ζωές τουλάχιστον 56 ανθρώπων και κατέστρεψαν χιλιάδες κατοικίες στο δυτικό Αφγανιστάν.
71
Τουλάχιστον 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται το Σάββατο μετά τις πλημμύρες στην επαρχία Χεράτ, που κόστισαν τις ζωές τουλάχιστον 56 ανθρώπων και κατέστρεψαν χιλιάδες κατοικίες στο δυτικό Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, οι πλημμύρες αυτές είναι οι πλέον φονικές των τελευταίων ετών στο Αφγανιστάν. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 47 νεκρούς και 60 αγνοούμενους.
Οι περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία είναι αποκομμένες από το υπόλοιπο Αφγανιστάν, τόσο λόγω της γεωγραφικής τους θέσης όσο και λόγω των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων, που προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο σύστημα επικοινωνιών και συγκοινωνιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αταμάν για την ήττα από τον Άρη και το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ – Χωρίς Ναν και πάλι ο Παναθηναϊκός
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- «Θεία δίκη» – Προς απέλαση μετανάστης από τη Βραζιλία influencer που αποθέωνε την ICE
- Τσατραφύλλιας: Έρχονται καταιγίδες, λασποβροχές και… άνοδος της θερμοκρασίας
- Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα ο Χάβι Ερνάντεθ
- Πολωνία: Πρόστιμο στον υπουργό Δικαιοσύνης – Δεν έδωσε προτεραιότητα σε πεζή
