Πτωτικές τάσεις στην έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη
Ελαφρώς πτωτικές τάσεις επικρατούν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη, με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να βρίσκεται στις 11:00 η ώρα στις 4.146,63 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 0,19 %. Η αξία των συναλλαγών στα 12,6 εκατ. ευρώ.
88
Ελαφρώς πτωτικές τάσεις επικρατούν από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών βρίσκεται στις 11:00 η ώρα στις 4.146,63 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 0,19 %. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 12,6 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινούνται στην πλειοψηφία τους σε αρνητική τροχιά και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι κλάδοι της Τεχνολογίας με 0,51%, των Τραπεζών με 0,47% και του Πετρελαίου με 0,37%.
Αντίθετα, τα μεγαλύτερα κέρδη σημειώνουν εκείνοι των Χημικών με 1,85%, των Τροφίμων και Ποτών με 0,93% και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας με 0,30%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχωρεί κατά 0,20%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, καταγράφει απώλειες σε ποσοστό 0,15% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, σημειώνει πτώση κατά 0,37%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν οι μετοχές των εταιρειών: ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΡΟΥ + 7,02%, ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗΣ + 6,12% και ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ + 4,05%.
Αντίθεται τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές των: ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ – 7,41%, ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ (ΚΟ) – 4,55% και ΕΚΤΕΡ – 3,85%.
Από τις μετοχές που διακινούνται 77 ενισχύονται, 72 υποχωρούν και 47 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομικό κενό από το…1871! – Γιατί οι Αμερικανοί πολίτες δυσκολεύονται να αγγίξουν νομικά την ICE
- Για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους από τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές της Καισαριανής
- Deals με Τραμπ – Δεν είναι πάντα… αυτό που φαίνεται
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανοίγει την κάνουλα της ρευστότητας για τις κεντρικές τράπεζες
- Το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας κατέσχεσε τεράστιο φορτίο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου


