Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερος γάμος για την 79χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα με αρκετά νεότερο άνδρα

Δεύτερος γάμος για την 79χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα με αρκετά νεότερο άνδρα

«Τρελάθηκαν εδώ στην Ιταλία. Δεν περίμενα ότι θα ρίξω τέτοια βόμβα!» σχολιάζει η 79χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα για τον αντίκτυπο που προκάλεσε στα μέσα ενημέρωσης η ανακοίνωση ότι εντός του έτους παντρεύεται κατά 34 χρόνια νεότερό της Ισπανό επιχειρηματία.

51

«Τρελάθηκαν εδώ στην Ιταλία. Δεν περίμενα ότι θα ρίξω τέτοια βόμβα!» σχολιάζει η 79χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα για τον αντίκτυπο που προκάλεσε στα μέσα ενημέρωσης η ανακοίνωση ότι παντρεύεται κατά 34 χρόνια νεότερό της Ισπανό επιχειρηματία.

Η συνάντηση της χαρισματικής Ιταλίδας ηθοποιού με τον Χαβιέρ Ραφόλς είχε γίνει το 1984 σε ένα πάρτι στο Μόντε Κάρλο· έκτοτε είναι μαζί και αποφάσισαν να παντρευτούν έως το τέλος του έτους στη Νέα Υόρκη.

«Είχα πάντα αδυναμία στους νεότερους άνδρες γιατί είναι γενναιόδωροι και δεν έχουν κόμπλεξ» δηλώνει η Λολομπρίτζιτα στο ισπανικό περιοδικό Hola.

Η «Λολό», όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι Ιταλοί, χώρισε τον πρώτο της σύζυγο, τον Γιουγκοσλάβο γιατρό Μίλκο Σκόφιτς, το 1971.

Η καριέρα της στη μεγάλη οθόνη ξεκίνησε τη δεκαετία του 40 και συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Φρανκ Σινάτρα και Σον Κόνερι.

Έχει παίξει σε περισσότερες από 50 ταινίες με πιο γνωστές τις: Απιστη, Γυναίκα μίας Νύχτας, Η Παναγία των Παρισίων, Γρήγορη και σέξι, Η βασίλισσα του Σαβά, Η γυναίκα της Ρώμης, Καυτός Ανεμος, Ποτέ τόσο λίγο, Όμορφη και επικίνδυνη, Ξενοδοχείο ο Παράδεισος, Αξέχαστος Νοέμβρης -που κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024