Νέες διαδηλώσεις στην Ουγγαρία κατά του πρωθυπουργού Γκιουρτσάνι
Περίπου 10.000 άτομα διαδήλωσαν το Σάββατο στη Βουδαπέστη ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Φέρεντς Γκιουρτσάνι. Από τις 6 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται καθημερινά διαδηλώσεις στην ουγγρική πρωτεύουσα.
27
Περίπου 10.000 άτομα διαδήλωσαν το Σάββατο στη Βουδαπέστη ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Φέρεντς Γκιουρτσάνι.
Από τις 6 Οκτωβρίου πραγματοποιείτα καθημερινά αντικυβερνητική διαδήλωση μίας ώρας στην ουγγρική πρωτεύουσα, η οποία καθοδηγείται από το Fidesz, το κύριο κόμμα της δεξιάς αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται ο Βίκτορ Όρμπαν.
Η διαδήλωση μπροστά από το ουγγρικό κοινοβούλιο, η οποία διεξήχθη ειρηνικά, ξεκίνησε στις 18:00 ώρα Ελλάδος και άρχισε να διαλύεται λίγο πριν από τις 19:00.
Η ουγγρική αντιπολίτευση ζητεί την παραίτηση του Γκιουρτσάνι, μετά την παραδοχή του ότι είπε ψέμματα προεκλογικώς όσον αφορά στο οικονομικό του πρόγραμμα για να επανεκλεγεί στην πρωθυπουργία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Γαλλία: Το Κοινοβούλιο απέρριψε δύο προτάσεις μομφής κατά της κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι πέντε πυλώνες της αναθεώρησης
- ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνικός λαός θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
- ΗΠΑ: Θύμα εγκληματικής ενέργειας η μητέρα δημοσιογράφου του NBC
- Παναγιώτης Δουδωνής: Οι προσωπικές φιλοδοξίες κάνουν κακό, στόχος ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο και νικηφόρο
- Με κάμερες στη στολή οι πράκτορες των ICE και CBP στη Μινεάπολη σε μια απόπειρα λογοδοσίας