Η ΑΝΕΚ υπέβαλε προσφορά για το 33,3% της Hellenic Seaways έναντι 3,2 ευρώ/μετοχή
Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ) είπε την Τετάρτη ότι προσφέρει 3,20 ευρώ ανά μετοχή για την απόκτηση ποσοστού 33,3% που διατηρεί η Μινωικές Γραμμές στην Hellenic Seaways, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στην ακτοπλοΐα.
27
Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ) είπε την Τετάρτη ότι προσφέρει 3,20 ευρώ ανά μετοχή για την απόκτηση ποσοστού 33,3% που διατηρεί η Μινωικές Γραμμές στην Hellenic Seaways.
«Η ΑΝΕΚ γνωστοποιεί ότι εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της προς την εταιρεία Μινωικές Γραμμές, υπό την προϋπόθεση της ολοκληρώσης των σχετικών οικονομικών και νομικών ελέγχων και των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων της εταιρείας» είπε η ΑΝΕΚ σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Η ΑΝΕΚ και η Μινωικές Γραμμές συνδέουν τον Πειραιά με την Κρήτη, ενώ στο εξωτερικό πραγματοποιούν δρομολόγια προς Ιταλία.
Οι Μινωικές Γραμμές είπαν ότι εξετάζουν τις προτάσεις για την εξαγορά της εν λόγω συμμετοχής καθώς και νέες βελτιωμένες προτάσεις οι οποίες έχουν περιέλθει στην εταιρεία.
«Η εταιρεία, σεβόμενη τις επιταγές της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, θα ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα το επενδυτικό κοινό, για τις αποφάσεις της επί του προαναφερόμενου θέματος» είπε σε ανακοίνωση της στο ΧΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Στρατό στο νησί στέλνει η Δανία – Το Ευρωκοινοβούλιο εξετάζει να μην επικυρώσει τη συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ
- Ο βασιλιάς του Μαρόκου συνεχάρη τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
- Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος που λήστευαν βενζινάδικα και μίνι μάρκετ – Ελεύθερο με όρους το μοντέλο
- Ταΰγετος: Πώς συνέβη το ατύχημα – «Είμαστε τυχεροί» λέει ένας από τους ορειβάτες που τραυματίστηκε
- Μεντιλίμπαρ: «Να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη» – Τι είπε για τον Ελ Κααμπί (vid)
- Όταν μια υπερδύναμη γερνά: Ιστορικό χαμηλό γεννήσεων και τέταρτη χρονιά μείωσης πληθυσμού στην Κίνα

