
Περίεργη ληστεία χρηματαποστολής εν πλω
Περίεργη ληστεία πραγματοποιήθηκε εν πλω την Τρίτη. Όπως δήλωσε ο υπάλληλος της χρηματαποστολής, που βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος μετά τον κατάπλου του ταχύπλοου στον Πειραιά, δύο άγνωστοι του έκλεψαν το σάκο που περιείχε 880.000 ευρώ.
53
Περίεργη ληστεία πραγματοποιήθηκε εν πλω την Τρίτη. Όπως δήλωσε ο υπάλληλος της χρηματαποστολής, που βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος μετά τον κατάπλου του ταχύπλοου στον Πειραιά, δύο άγνωστοι του έκλεψαν το σάκο που περιείχε 880.000 ευρώ.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, η περίεργη -σύμφωνα με τους αξιωματικούς του Λιμενικού- ληστεία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο ταχύπλοο «Highspeed II».
Μετά τον κατάπλου του πλοίου και αφού είχαν αποβιβαστεί όλοι οι επιβάτες, τα μέλη του πληρώματος άρχισαν να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού. Τότε, βρήκαν δεμένο και φιμωμένο στις τουαλέτες του πλοίου επιβάτη ηλικίας 30 ετών, υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι.
O νεαρός κατήγγειλε πως λίγο πριν από την είσοδο του πλοίου στο λιμάνι δυο άγνωστοι τού έκλεψαν τον σάκο χρηματαποστολής με 880.000 ευρώ. Όπως είπε, δεν πρόλαβε ούτε καν να φωνάξει βοήθεια, αφού οι δράστες έδρασαν αστραπιαία.
O 30χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά όπου και κατέθεσε μήνυση κατ αγνώστων. Oι λιμενικοί πάντως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Εξεταστική για υποκλοπές – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η απαιτούμενη πλειοψηφία και η δημοσιότητα των συνεδριάσεων
- Ινφαντίνο (πρόεδρος της FIFA): «Έκανα αιτήσεις για εργασία σε Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία και απορρίφθηκαν»
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν


