
Σε θετικό έδαφος το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Σε θετικό έδαφος είναι το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με «οδηγό» τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, καθώς οι επενδυτές στρέφονται στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στην υψηλή και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση.
27
Σε θετικό έδαφος είναι το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με «οδηγό» τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, καθώς οι επενδυτές στρέφονται στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στην υψηλή και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,44% στις 3.833,78 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 92 εκατ. ευρώ.
Η Εθνική Τράπεζα σημειώνει άνοδο 2,24% στα 31,90 ευρώ, μολονότι τα κέρδη εξαμήνου ήταν χαμηλότερα από τις προβλέψεις της αγοράς.
Σημαντικά κέρδη καταγράφουν, μεταξύ άλλων, οι μετοχές της Alpha Bank (+1,03% στα 27,38 ευρώ), της Marfin (+3,29% στα 26,40 ευρώ) και της Intralot (+2,66% στα 22,38 ευρώ).
Ο FTSE/ASE 20 ενισχύεται κατά 0,59%, ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει άνοδο 0,57% και ο FTSE/ASE International είναι χαμηλότερα κατά 0,23%.
Στο σύνολο των μετοχών, 82 ενισχύονται, 105 υποχωρούν και 201 είναι αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
