Αυξημένα κατά 24% τα κέρδη των Ελληνικών Πετρελαίων το α εξάμηνο
Αύξηση της τάξης του 24% στα ενοποιημένα κέρδη του ομίλου κατά το α εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 43%.
88
Αύξηση της τάξης του 24% στα ενοποιημένα κέρδη του ομίλου κατά το α εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 43%.
Ειδικότερα τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη για τον όμιλο των ΕΛΠΕ ανήλθαν στα 175 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν σε 0,57 ευρώ ανά μετοχή, ενώ ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 43%, στα 4,104 δισ. ευρώ.
Με βάση τα στοιχεία αυτά, το διοικητικό συμβούλιο των ΕΛΠΕ ενέκρινε την καταβολή προμερίσματος ύψους 0,15 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006, το οποίο θα εκταμιευτεί τον Οκτώβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΑΔΕ: Πώς έφτασε στα χνάρια των κυκλωμάτων με «αχυράνθρωπους»
- «Μόνο ένας τρελός δεν θα κρατούσε τον Μαγκουάιρ» – Τι λένε στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ για τον dirty Ηarry
- ΚΑΠ: Το ατελείωτο παζάρι – Η χρηματοδότηση και οι ενστάσεις
- Δυτική Όχθη: Το Ισραήλ ενέκρινε την καταχώρηση εκτάσεων ως «κρατική περιουσία» για πρώτη φορά από το 1967
- Το box office του Αγίου Βαλεντίνου έφερε 40 εκατομμύρια δολάρια για τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
- Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια κόντρα στον Κολοσσό- Μέσα για Final-8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!



