38

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας Δημήτρη Μακρυβέλιο είχε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Ζησιμόπουλος, στο πλαίσιο της διερεύνησης της Επιτροπής για τις συνθήκες ανταγωνισμού που διέπουν τον κλάδο υγρών καυσίμων.

Παράλληλα με τις εργασίες των υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, για να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο λειτουργεί ο ανταγωνισμός στην αγορά υγρών καυσίμων, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα, ο κ. Ζησιμόπουλος ξεκίνησε κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους των βασικών φορεών του κλάδου.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση «σε μια προσπάθεια κατανόησης, μεταξύ άλλων, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των βενζινοπωλών και των συνεπειών που ενδέχεται αυτά να έχουν στην εύρυθμη λειτουργία της υπό εξέταση αγοράς» όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ