Βόμβες μολότοφ εναντίον γραφείων της ΝΔ – Εμπρησμός ΙΧ στο Περιστέρι
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Λαμπρινή και τη Ριζούπολη. Επίσης αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός από τέσσερα γκαζάκια εξερράγη κάτω από ΙΧ αυτοκίνητο στο Περιστέρι.
37
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Λαμπρινή και τη Ριζούπολη.
Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν στις 3:50 βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στη τζαμαρία και στο εσωτερικό των γραφείων.
Μία ώρα αργότερα, εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός από τέσσερα γκαζάκια, κάτω από ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Ερατοσθένους 35 στο Περιστέρι. Από τα γκαζάκια εξερράγησαν τα δύο με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός – Περιστέρι 94-71: Εύκολη νίκη με σούπερ Πίτερς – Ανεβάζει στροφές ο Τζόσεφ
- Το Ισραήλ επιζητά αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν – Και ο Τραμπ είναι αυτός που μπορεί να τη δώσει
- Πώς το Maia 200 της Microsoft κάνει την τεχνολογία φθηνότερη και πράσινη
- Κρίσιμη καμπή στο Ουκρανικό: Το «σχέδιο των 28 σημείων» και η διάσκεψη του Άμπου Ντάμπι στη σκιά του πολέμου φθοράς
- Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-2: Ο Φούντας «χτύπησε» δυο φορές και εκτόξευσε τους Κρητικούς
- LIVE: Βόλος – ΑΕΛ Novibet

