38

Μετ εμποδίων θα εκτελούνται από την Τετάρτη τα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω έργων υποδομής στον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Σιδηροδρομικό Κόμβο Αχαρνών.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη το πρώτο δρομολόγιο από το σταθμό Λαρίσης προς Κόρινθο και Αεροδρόμιο αναχωρεί 12 λεπτά νωρίτερα, στις 05:54. Επίσης, ακυρώνονται 14 δρομολόγια στην διαδρομή Αθήνα – Αεροδρόμιο και 15 δρομολόγια στην διαδρομή Αεροδρόμιο – Αθήνα.

Στη Γραμμή Κορίνθου ακυρώνεται το δρομολόγιο των 14:11 της διαδρομής Κόρινθος – Αθήνα, ενώ από τις 12:11 έως και τις 18:11 τα δρομολόγια Κόρινθος – Αθήνα και Αθήνα – Κόρινθος αναχωρούν ή τερματίζουν στον σταθμό Κηφισίας, αντί για το σταθμό Λαρίσης.

Οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τα δρομολόγια της διαδρομής Κόρινθος – Αεροδρόμιο – Κόρινθος.

Για τις ακριβείς ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων κάντε κλικ εδώ ή τηλεφωνείστε στο 210 5272000.





Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ