Θετικό το ΕΒΕΑ στις προτάσεις για τροποποίηση του νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών
Προς τη σωστή κατεύθυνση κινείται η πρόταση σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για την τροποποίηση του νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών, η οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, εκτιμά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.
28
Προς τη σωστή κατεύθυνση κινείται η πρόταση σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για την τροποποίηση του νόμου περί Ανωνύμων Εταιρειών, η οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, εκτιμά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας σημειώνει ότι επιχειρείται ο εκσυγχρονισμός ενός νόμου ο οποίος έχει ζωή 86 ετών ενώ «η ελληνική νομοθεσία περί ανωνύμων εταιριών προσαρμόζεται στο κοινοτικό δίκαιο και ταυτόχρονα περιορίζεται δραστικά η γραφειοκρατία».
Παράλληλα, εκτιμά το ΕΒΕΑ, «με τις διατάξεις του προσχεδίου, λύνονται βασικά καθημερινά προβλήματα των επιχειρήσεων, εισάγονται καινοτομίες όπως η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης και γενικότερα θεσπίζονται ρυθμίσεις που διευκολύνουν τις επιχειρηματικές επιλογές των ενδιαφερομένων για την ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Καιρός: Οδηγίες του ΕΚΠΑ για τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Διαδραστικός χάρτης
- Οι ΗΠΑ είχαν βάλει στο μάτι την Γροιλανδία λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
- Αυτή είναι η «πρωταθλήτρια» των παραβάσεων του ΚΟΚ – Βροχή τα πρόστιμα των 350 ευρώ
- Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με σούπερ Βεζένκοφ
- Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας – Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων

