Η Μarfin αποκλείει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Εμπορική
H Marfin Financial Group, διά του επικεφαλής της Ανδρέα Βγενόπουλου, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν θα καταθέσει προσφορά για την Emporiki, στόχο εξαγοράς της γαλλικής Credit Agricole και της Τράπεζας Κύπρου μέχρι στιγμής.
28
H Marfin Financial Group, διά του επικεφαλής της Ανδρέα Βγενόπουλου, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν θα καταθέσει προσφορά για την Emporiki, στόχο εξαγοράς της γαλλικής Credit Agricole και της Τράπεζας Κύπρου μέχρι στιγμής.
Η Marfin δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν βελτιώσεις στις υπάρχουσες προσφορές από την Credit Agricole και την Τράπεζα Κύπρου.
Όπως ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος η Marfin δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε διαδικασίες πλειοδοσίας και ξεκαθάρισε ότι δεν θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Εμπορική.
«Δεν είμαστε σε θέση να καταθέσουμε ανταγωνιστική προσφορά (για την Emporiki) σε αυτά τα επίπεδα», είπε ο αντιπρόεδρός της και διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Βγενόπουλος σε τηλεδιάσκεψη αναλυτών.
Ο κ. Βγενόπουλος είπε ακόμη ότι η MFG ενδιαφέρεται να αποκτήσει τυχόν πλεονάζοντα καταστήματα της Εμπορικής (και το προσωπικό τους) από όποια τράπεζα αποκτήσει την Εμπορική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
