
Συμφωνία εξαγοράς του 50,94% της ρουμανικής MindBank από την Αγροτική
Η ATEbank ανακοίνωσε ότι, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων (due diligence), ο διοικητής της Τράπεζας κ. Δημήτρης Μηλιάκος υπέγραψε συμφωνία εξαγοράς του 50,94% των μετοχών της ρουμανικής τράπεζας MindBank.
28
Η ATEbank ανακοίνωσε ότι, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων (due diligence), ο διοικητής της Τράπεζας κ. Δημήτρης Μηλιάκος υπέγραψε συμφωνία εξαγοράς του 50,94% των μετοχών της ρουμανικής τράπεζας MindBank.
Η τιμή αγοράς κάθε μετοχής είναι 2,15 φορές η ελεγμένη καθαρή θέση (Book Value) της Τράπεζας στις 31.12.05 και το συνολικό τίμημα εξαγοράς φθάνει το ποσό των 32,06 εκατ. ευρώ.
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής (αποπληρωμή του τιμήματος) τελεί υπό τον όρο έγκρισης της μεταβίβασης από τις Κεντρικές Τράπεζες της Ελλάδος και της Ρουμανίας.
Η ΑΤΕbank θα επιδιώξει να αυξήσει περαιτέρω το ποσοστό συμμετοχής της στην MindBank. Σύμβουλος της ΑΤΕbank στην παραπάνω εξαγορά είναι η εταιρία Deloitte Ελλάδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα