Ως ανεξάρτητος υποψήφιος θα διεκδικήσει τη δημαρχία Θεσσαλονίκης ο Γ.Μπουτάρης
Την πρόθεση της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη και υπερκομματική παράταξη διατύπωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής του σχήματος και υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
71
Την πρόθεση της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη και υπερκομματική παράταξη διατύπωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής του σχήματος και υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τη βουλευτή Χρύσα Αράπογλου ως σχεδόν βέβαια υποψήφια για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας:
»Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τις διεργασίες για τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας και εμπλέκουν την Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και το συντονιστικό της Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη ομόφωνα επιβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν την πορεία τους για τις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη και υπερκομματική παράταξη».
«Ζητήθηκε, βέβαια, η στήριξη από τα κόμματα και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά ποτέ δεν εξαρτήσαμε το εγχείρημά μας αποκλειστικά και μόνον από αυτήν» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αντισυστημικό ΠΑΣΟΚ θέλει ο Δούκας – Συνεδριακή απόφαση για μετεκλογικές συνεργασίες θέλει και ο Γερουλάνος
- Η σκοτεινή πλευρά της «καινοτομίας» στο βρεφικό γάλα
- Νέα Πέραμος: Η στιγμή της αρπαγής του 27χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα έρθει στην Ελλάδα»
- Ελλάδα – Κροατία 23-6: Ώρα… μεταλλίου για την Εθνική
- Τομ Κρουζ: Άτακτη φυγή από το Λονδίνο για την ανεξέλεγκτη βία – Πόλη του μίσους ή παιχνίδι εντυπώσεων;

