Δεύτερο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι το 2008
Έτοιμο μέσα στο 2008 υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το δεύτερο μεγάλο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, στο χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης, καθώς η Lamda Development προσέφερε ετήσιο ενοίκιο 7,25 εκατ. ευρώ.
27
Έτοιμο μέσα στο 2008 υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το δεύτερο μεγάλο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, στο χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης επί της οδού Κηφισίας δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, το κέντρο θα έχει συνολική έκταση 40.500 τ.μ. με υπόγειο γκαράζ 1.500 θέσεων και θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Mall που λειτουργεί ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.
Θα συνορεύει με το εμπορικό κέντρο της Sanyo και με την media Markt, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μεγάλη εμπορική «γειτονιά» στην ευρύτερη περιοχή.
Στον διαγωνισμό της Ολυμπιακά Ακίνητα, η Lamda Development προσέφερε ετήσιο μίσθωμα 7,25 εκατ. ευρώ και ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος της εκμετάλλευσης για 40 έτη των χώρων του Ολυμπιακού Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης.
Το κέντρο θα είναι έτοιμο εντός του 2008 και θα φιλοξενήσει επώνυμες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται ήδη στην ελληνική αγορά καθώς και αλυσίδες που θα έρθουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νύχτα μόνο: Μια γνωριμία από το παρελθόν προκαλεί ανησυχία
- Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για ισχυρά φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Καταιγίδες και χαλάζι την Τρίτη
- Άγγελος Τερζάκης: Στη δουλειά του καλλιτέχνη ενυπάρχει η ανταμοιβή
- Seedance: Φρένο στο εργαλείο ΑΙ που τρόμαξε το Χόλιγουντ με τη viral αναμέτρηση Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ
- Μεγάλη Εικόνα: Απόψε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τη Ντόρα Μπακογιάννη
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η ανθεκτικότητα δεν είναι τεχνοκρατικός όρος. Είναι πλέον πολιτική επιλογή»

