Πάνω από 5.000 φοιτητές χρησιμοποιούν το γρήγορο και φθηνό Internet
Περισσότεροι από 5.000 φοιτητές έχουν εγγραφεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα για την παροχή γρήγορου και φθηνού Internet, ενώ ο ρυθμός παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, τονίζει ο Μιχάλης Λιάπης. Ο υπουργός παραδέχθηκε ωστόσο ότι «η Ελλάδα δεν είναι από τους πρωτοπόρους στη διάδοση του Internet».
Περισσότεροι από 5.000 φοιτητές έχουν εγγραφεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα για την παροχή γρήγορου και φθηνού Internet, ενώ ο ρυθμός παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, με περισσότερα από 150 άτομα να εγγράφονται καθημερινά, τονίζει ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης.
Ο κ. Λιάπης έκανε τις δηλώσεις αυτές, επισκεπτόμενος το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση με τίτλο «Οι τηλεπικοινωνίες και η πληροφορική στην υπηρεσία του πολίτη», που διοργανώνει το υπουργείο Μεταφορών, με αφορμή τη σημερινή -Τετάρτη- Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών.
Ο υπουργός παραδέχθηκε ωστόσο ότι «η Ελλάδα δεν είναι από τους πρωτοπόρους στη διάδοση του Internet και των ευρυζωνικών υπηρεσιών, αλλά συμπλήρωσε: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια με την ανάπτυξη των υποδομών να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και κάθε μέρα το κερδίζουμε».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.