
Νέα σεισμική δόνηση 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Ζάκυνθο
Ασθενής σεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:34 το πρωί της Δευτέρας, με επίκεντρο νότια της Ζακύνθου. Οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούν ότι πρόκειται για φυσιολογική μετασεισμική δραστηριότητα.
28
Ασθενής σεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:34 το πρωί της Δευτέρας, με επίκεντρο νότια της Ζακύνθου, περίπου 250 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Ζημιές δεν έχουν αναφερθεί.
Οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούν ότι πρόκειται για φυσιολογική μετασεισμική δραστηριότητα, μετά την έξαρση που παρατηρήθηκε τον περασμένο μήνα στο νησί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones σε σπάνια επίθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας
- Από τον Μπάντι Χόλι στην Αριάνα Γκράντε: Πόση «ταυτότητα» έχει απομείνει στις φωνές της ποπ;
- Στην Ουάσιγκτον η τροποποιημένη πρόταση του Ιράν – Στόχος, η μόνιμη παύση του πολέμου
- Η υγεία των εργαζομένων δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει από την εργασιακή πίεση – Κινδυνεύει και η οικονομία




