Η Κίρα Νάιτλι αναδείχθηκε η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς από βρετανικό περιοδικό
Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, που επελέγη από τον οίκο Chanel για να παρουσιάσει το άρωμά του Coco Mademoiselle, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού FHM η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2006.
38
Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, που επελέγη από τον οίκο Chanel για να παρουσιάσει το άρωμά του Coco Mademoiselle, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού FHM η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2006.
Στα 21 της χρόνια, η νέα σταρ του Χόλιγουντ που έγινε κυρίως γνωστή από την ταινία «Κάν το όπως ο Μπέκαμ», απέσπασε την πρωτιά από τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την Αντζελίνα Τζολί, που στο φετινό κατάλογο κατέχουν αντίστοιχα τη δεύτερη και την τρίτη θέση.
Ο κατάλογος με τις 100 πιο ερωτικές γυναίκες στον κόσμο είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας που διενήργησε το περιοδικό, στην οποία πήραν μέρος σχεδόν δύο εκατομμύρια Βρετανοί. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Περηφάνια και Προκατάληψη, για την οποία κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, πέρασε φέτος στην πρώτη θέση από τη 18η θέση που βρισκόταν το 2005.
Ο οίκος Chanel ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι επέλεξε την Κίρα Νάιτλι να γίνει η νέα μούσα του για το άρωμα Coco Mademoiselle. Η νεαρή ηθοποιός και φανατική συλλέκτρια υποδημάτων θα αντικαταστήσει τη συμπατριώτισσά της σταρ της πασαρέλας Κέιτ Μος, η οποία έχασε το συμβόλαιο με το γαλλικό οίκο μόδας εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών. Η Κέιτ Μος βρίσκεται στην 87η θέση του καταλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Τσαρλς Νταν μπαίνει στον κόσμο του Batman – Ολοκληρώνεται το παζλ για το sequel
- Νέο κεφάλαιο για την Apple με την αποχώρηση του Τιμ Κουκ – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον έξι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό – Οι Αρχές προειδοποιούν για νέο μεγα-σεισμό
- Στο Ηράκλειο ο Κικίλιας: Οι λιμενικοί μας κάνουν τεράστια προσπάθεια για τη διαχείριση των μεταναστατευτικών ροών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/4): Δράση με Παναθηναϊκό στη Euroleague και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Undeclared Work in Greece Remains Above EU Average
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Μετρό: Οι 5 σταθμοί που θα κλείνουν από σήμερα νωρίτερα λόγω έργων – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442