
Αναστάτωση από πυρκαγιά σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στο «Χαρίσειο» γηροκομείο, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά έσβησε γρήγορα. Ένας 75χρονος υπέστη σοκ και ελαφρά εγκαύματα στα χέρια.
71
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στο «Χαρίσειο» γηροκομείο, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Στο σημείο μετέβησαν δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής και έσβησαν έγκαιρα την πυρκαγιά.
Ένας 75χρονος, που υπέστη σοκ και έφερε ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηροκομείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε πρίζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
