36

Στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Παίδων Πεντέλης» και «Αναρρωτήριο Πεντέλης» βρέθηκε τη Μ.Δευτέρα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, στο πλαίσιο των επισκέψεών του εν όψει του Πάσχα.

Ο αρχιεπίσκοπος συνομίλησε με τους ασθενείς, τους προσέφερε πασχαλινά δώρα, ευχόμενος «Καλή Ανάσταση» , αλλά και «ταχεία ανάρρωση». Τους κάλεσε επίσης να μη χάνουν την πίστη τους στο Θεό, και να επιδεικνύουν κουράγιο στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Όπως είπε, βγαίνοντας από τον «Ευαγγελισμό», «η Εκκλησία είναι παρούσα όλο το χρόνο στα νοσοκομεία, με τους ιερείς και τις ομάδες των εθελοντών».

Ειδικά στα νοσοκομεία της Πεντέλης, απευθυνόμενος προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, επισήμανε ότι το έργο τους είναι περισσότερο ιερό από ότι σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα γιατί περιθάλπει τα παιδιά και δίνει ελπίδα στους γονείς

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ