
Στις 5 Σεπτεμβρίου η πρώτη δίκη του Απόστολου Bαβύλη
Στη Λάρισα θα καθίσει για πρώτη φορά στο εδώλιο ο Απόστολος Βαβύλης, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά στο Tριμελές Eφετείο Kκακουργημάτων η δίκη για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
36
Στη Λάρισα θα καθίσει για πρώτη φορά στο εδώλιο ο Απόστολος Βαβύλης, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά στο Tριμελές Eφετείο Kακουργημάτων η δίκη για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Ο Απ.Βαβύλης θα δικαστεί για πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθώς το διάστημα από 1988 έως το 1991 φέρεται ότι πωλούσε ναρκωτικά στις φυλακές του Βόλου και όχι μόνο.
Η αρχική δίκη του κατηγορουμένου είχε ορισθεί για τις 5 Φεβρουαρίου 1997, αλλά λόγω της διαφυγής του εκκρεμούσε η προσαγωγή του ενώπιον του δικαστηρίου και η υπόθεση είχε παγώσει. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.
Στις 7 Απριλίου, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο διατήρησε, προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα, την επταετή κάθειρξη που είχε επιβάλει στον Βαβύλη η ιταλική δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών.
Ο Απ.Βαβύλης κρατείται τώρα στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
