Πικρία του Γιασεμή για τον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
Ο Γιασεμάκης Γιασεμή, πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ακράτητο, εξέφρασε την πίκρα του για τον παραγκωνισμό του από την αρχική ενδεκάδα. Τον Φουτσίνι, αλλά όχι και τον Βαγγελή, θα έχει ο Ντουμιτρέσκου στη διάθεσή του για το ντέρμπι «δικεφάλων».
66
Ο Γιασεμάκης Γιασεμή, πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ακράτητο, εξέφρασε την πίκρα του για τον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα όχι μόνο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στο αντίστοιχο περυσινό.
«Το γκολ είναι η δουλειά μου. Χαίρομαι όταν πετυχαίνω έναν στόχο και είναι προσωπικός. Είμαι ικανοποιημένος όταν αποδεικνύω ό,τι δεν ξόφλησα όπως ενδεχομένως μερικοί πίστευαν.
» Πάντως είναι η χειρότερη χρονιά για μένα και αρκετούς συμπαίκτες μου, από οικονομική άποψη, αφού αρκετοί παίκτες είναι απλήρωτοι από το καλοκαίρι και άλλοι έχουν πάρει το 40, το 50 ή το 70% των αποδοχών τους.
» Στη νέα σεζόν κάτι πρέπει να γίνει γιατί αλλιώς δεν έχει προοπτικές η ομάδα» είπε ο 31χρονος Γιασεμή, που επέστρεψε από τα Ανω Λιόσια με μώλωπες στο δεξί μάτι.
Χωρίς τον Λάμπρο Βαγγελή – που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες – θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής.
Αντιθέτως, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Φουτσίνι, που διεκδικεί και πάλι θέση στον βασικό κορμό.
Η προετοιμασία του «δικεφάλου του βορρά» θα αρχίσει την Τρίτη και στην προπόνηση αναμένεται να λάβει μέρος και ο Χρήστος Μελίσσης που είχε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες.
Τον ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής – για το οποίο κυκλοφορούν από την Τρίτη 20 χιλιάδες εισιτήρια – εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, όπως δήλωσε με την ευκαιρία εκδήλωσης του Συλλόγου Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 32-33: Προβάδισμα τίτλου η «Ένωση», έσπασε την έδρα
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- «Ο Έντρικ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο»
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε
- Ακλόνητος στον θρόνο της FIFA: Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2027
- Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Γκόρντον αλλά…
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442