Από τη Δευτέρα το επίδομα ανεργίας και το δώρο του Πάσχα
Ξεκινά τη Δευτέρα η προκαταβολή του επιδόματος ανεργίας και του δώρου του Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους, καθώς και η διαδικασία χορήγησης των οικογενειακών επιδομάτων του OΑΕΔ σε περίπου 355.000 δικαιούχους εργαζομένους.
28
Ξεκινά τη Δευτέρα η προκαταβολή του επιδόματος ανεργίας και του δώρου του Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους, καθώς και η διαδικασία χορήγησης των οικογενειακών επιδομάτων του OΑΕΔ σε περίπου 355.000 δικαιούχους εργαζομένους.
Oι επιδοτούμενοι άνεργοι δικαιούνται από τον OΑΕΔ ολόκληρο το δώρο Πάσχα (12,5 ημερήσια επιδόματα ανεργίας) εφόσον λαμβάνουν το τακτικό επίδομα ανεργίας για τρεις μήνες.
Αρχίζει επίσης από τον OΑΕΔ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων σε περίπου 355.000 δικαιούχους εργαζομένους.
Στις 13 Απριλίου, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, θα εισπράξουν το δώρο του Πάσχα.
Όσον αφορά το Δημόσιο, οι αναπροσαρμοσμένες συντάξεις των λειτουργών, των υπαλλήλων και στρατιωτικών του Δημοσίου θα καταβληθούν στις 19 Απριλίου μαζί με τα αναδρομικά ποσά από 1η Ιανουαρίου 2006.
Επίσης, οι αναπροσαρμοσμένοι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, λειτουργών και στρατιωτικών θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου, μαζί με τα αναδρομικά ποσά από 1 Ιανουαρίου 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΜΜΕ Τουρκίας: «Καμία πρόθεση να παραιτηθεί ο Αταμάν»
- O Μασκ θέλει να εκτοξεύσει ένα εκατ. δορυφόρους για τροχιακά data center
- Celia Kritharioti SS26 – Όταν το παλιό Χόλιγουντ συνάντησε την υψηλή ραπτική έγινε το θαύμα
- Ρωσία: Επιβεβαίωσε τις νέες απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ και Ουκρανία στα ΗΑΕ
- Σε ποιο δήμο σχεδιάζεται να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο δασικής αναψυχής στα Βαλκάνια
- Ιράν: Να ξεκινήσουν οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ, ζητά ο Πεζεσκιάν – Συνάντηση Αραγτσί με Γουίτκοφ