28

Απαισιόδοξοι είναι οι Έλληνες τόσο για τη γενική κατάσταση στη χώρα, όσο και για τα οικονομικά τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Focus για το ραδιόφωνο του ANT1.

Το 60% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τα πράγματα στη χώρα το τελευταίο διάστημα, ενώ ένα ποσοστό 38% θεωρεί ότι στο μέλλον θα είναι αρκετά χειρότερα.

Ποσοστό 50% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο από την οικονομική τους κατάσταση και ένα 59% τη θεωρεί χειρότερη από παλαιότερα.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις στη Γαλλία το 75% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι είναι αρκετά έως πολύ πιθανό τέτοιες κινητοποιήσεις να επεκταθούν και στην Ελλάδα.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το διάστημα 28 και 29 Μαρτίου και έγινε τηλεφωνικά σε τυχαίο δείγμα ερωτώμενων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ