Ανοδος 0,63% στο Χρηματιστήριο Αθηνών τη Δευτέρα
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στην συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα και το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώθηκε σε μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 4.174,53 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,63%.
31
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στην συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα και το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώθηκε σε μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 4.174,53 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,63%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στο κλείσιμο της συνεδρίασης στα 271 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν όλοι με άνοδο και την μεγαλύτερη είχαν των μέσων ενημέρωσης με 3,25%, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με 3,18%, της τεχνολογίας με 2,68% και των χημικών με 2,65%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε ελαφρώς κατά 0,27%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε ποσοστό 3,02% και της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε κέρδη 3,55%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 216 σημείωσαν άνοδο, 61 υποχώρησαν και 48 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;

