Παραίτηση Ρ.Μωυσή από την προεδρία της ΔΕΠΑ δεν έγινε αποδεκτή από τον Δ.Σιούφα
Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑ Ραφαήλ Μωυσής υπέβαλε, την Τετάρτη, την παραίτησή του από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους, ωστόσο ο κ. Σιούφας του ζήτησε -και πέτυχε- να παραμείνει στη θέση του.
27
Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑ Ραφαήλ Μωϋσής υπέβαλε, την Τετάρτη, την παραίτησή του από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.
Ωστόσο, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Μωυσή, του είπε ότι η παραίτηση δεν γίνεται αποδεκτή και του ζήτησε να συνεχίσει να είναι πρόεδρος της ΔΕΠΑ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία, κάτι το οποίο ο κ. Μωυσής τελικώς αποδέχθηκε.
Ο κ. Μωυσής, ο οποίος ήταν και διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΠΑ, είχε ζητήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο να παραιτηθεί. Υπενθυμίζεται ότι από το ΔΣ της ΔΕΗ παραιτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου, λόγω των τεταμένων σχέσεων που είχε με τον τότε πρόεδρο της ΔΕΗ Γ.Παλαιοκρασσά.
Από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ αποχώρησε στα μέσα Δεκεμβρίου, καθώς είχε επανέλθει στο αίτημά του στις 24 Νοεμβρίου, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυβέρνηση: Μετρά τις πληγές της από τα μπλόκα – Θυμήθηκε την «εθνική συναίνεση» για τον πρωτογενή τομέα
- Κακοκαιρία στην Αττική: Φούσκωσε ο Ιλισσός – Δείτε βίντεο
- Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στo νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του
- Ουκρανία: Το deal αναβάλλεται… λόγω Γροιλανδίας και «Συμβουλίου Ειρήνης»
- Τα δεδομένα για το μέλλον του Γιαμπουσέλε – Η καταληκτική ημερομηνία για τον Γάλλο
- Προβληματισμός σε Αθήνα, ΕΕ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ – Αποδέχτηκε την πρόσκληση ο Νετανιάχου που έχει αιματοκυλίσει τη Γάζα

