Φόβοι για 30 νεκρούς από πτώση λεωφορείου σε ποτάμι στην κεντρική Τουρκία
Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τους 16 αγνοούμενους επιβάτες λεωφορείου που έπεσε σε ποταμό στην κεντρική Τουρκία. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ο θάνατος 13 ανθρώπων, ενώ έντεκα επιβάτες κατόρθωσαν να βγουν ζωντανοί από τον ποταμό Κελκίτ της επαρχίας Τοκάτ.
51
Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τους 16 αγνοούμενους επιβάτες λεωφορείου που έπεσε την Τετάρτη σε ποταμό στην κεντρική Τουρκία. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ο θάνατος 13 ανθρώπων, ενώ έντεκα επιβάτες κατόρθωσαν να βγουν ζωντανοί από τον ποταμό.
Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Βαν και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε στον ποταμό Κελκίτ της επαρχίας Τοκάτ, 330 χλμ. ανατολικά της Αγκυρας.
Δύτες αναζητούσαν επί ώρες τους αγνοούμενους, όμως πλέον έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες για την ανεύρευση επιζώντων κατά την εκτίμηση κυβερνητικών αξιωματούχων.
Το BBC αναφέρει ότι ένας επιβάτης κατόρθωσε να βγει από το λεωφορείο και να περπατήσει μέχρι γειτονικό χωριό για να ειδοποιήσει τις Αρχές.
Σοροί νεκρών εντοπίστηκαν σε απόσταση ακόμη και 20 χλμ από το σημείο του δυστυχήματος. Επί του παρόντος παραμένει αδιευκρίνιστος ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων στο μοιραίο λεωφορείο.
Η αρμόδια εταιρεία δήλωσε ότι είχαν εκδοθεί εισιτήρια για 39 άτομα, ωστόσο αξιωματούχος της επαρχίας Τοκάτ ανέφερε ότι ενδέχεται να επέβαιναν περισσότερα άτομα στο λεωφορείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Έρχεται η επιτροπή συμπαράταξης και διεύρυνσης- Διεργασίες ενόψει συνεδρίου
- Συνταγή: Μηλόπιτα
- Μπλακ άουτ στην ανατολική Κούβα, λόγω βλάβης σε υποσταθμό
- Το μυστικό για τα τέλεια scrambled eggs, σύμφωνα με τον Γκόρντον Ράμσεϊ
- Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις νοτιάδες και αφρικανική σκόνη – Καμπανάκι και για την Αττική
- Δεν είναι ένας πίνακας, αλλά μια πολιτισμική γέφυρα: Γιατί η τέχνη είναι η ήρεμη δύναμη στους τοίχους των πρεσβειών;

