
Την εξαίρεση του εφέτη ανακριτή Γ.Σίδερη ζητά εγγράφως ο Σ.Κεχαγιόγλου
Αίτηση με την οποία ζητά την εξαίρεση του εφέτη ανακριτή Γ.Σίδερη από οποιαδήποτε ανακριτική πράξη που σχετίζεται με το πρόσωπο του κατέθεσε ο Σ.Κεχαγιόγλου, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Σίδερης είναι προκατειλημμένος και δεν παρέχει εχέγγυα αμερόληπτης κρίσης.
51
Αίτηση με την οποία ζητά την εξαίρεση του εφέτη ανακριτή Γ.Σίδερη από οποιαδήποτε ανακριτική πράξη που σχετίζεται με το πρόσωπο του κατέθεσε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος κρατείται στο πλαίσιο της υπόθεσης του παραδικαστικού κυκλώματος.
Ο Σάκης Κεχαχιόγλου υποστηρίζει στην αίτηση -που κατέθεσε στο αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών ο συνήγορός του Δ.Τσοβόλας- ότι ο εφέτης ανακριτής «είναι προκατειλημμένος» και «δεν παρέχει εχέγγυα αμερόληπτης κρίσης».
Προς επίρρωση των ισχυρισμών του, ο αιτών δικηγόρος αναφέρει ότι ο κ. Σίδερης στο έγγραφο για την άρση ασυλίας του Πέτρου Μαντούβαλου είχε περιλάβει υποθέσεις και αναφορές στο πρόσωπο του για τις οποίες ο ίδιος -ο Σ.Κεχαγιόγλου- δεν είχε καν κληθεί να απολογηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Αναταραχή στο Μεξικό – Παραίτηση κυβερνήτη για σχέσεις με καρτέλ
- Στελέχη των Big Tech «φεύγουν» και ιδρύουν startups
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»