71

Στην Κω έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στις προγραμματισμένες για την Τρίτη εκδηλώσεις εορτασμού της 58ης επετείου από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, ενώ τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού ο υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Γιάννης Παρασκευάς, ο νομάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Ο κ. Παπούλιας παρακολούθησε αναπαράσταση του όρκου του Ιπποκράτη στον αρχαιολογικό χώρο του «Ασκληπιείου» και στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή Λαγούδι, όπου ήταν συγκεντρωμένοι για τα Κούλουμα αρκετοί κάτοικοι του νησιού, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.

Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις και θα αναχωρήσει από την Κω αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ