Πάνω από τα 67 δολάρια το πετρέλαιο
Το πετρέλαιο σημειώνει άνοδο πάνω από τα 67 δολάρια το βαρέλι την Παρασκευή, καθώς η απειλή του Οσάμα μπιν Λάντεν για νέες επιθέσεις στις ΗΠΑ προστέθηκαν στις ανησυχίες για την παραγωγή του Ιράν και της Νιγηρίας.
27
Το πετρέλαιο σημειώνει άνοδο πάνω από τα 67 δολάρια το βαρέλι την Παρασκευή, καθώς η απειλή του Οσάμα μπιν Λάντεν για νέες επιθέσεις στις ΗΠΑ προστέθηκαν στις ανησυχίες για την παραγωγή του Ιράν και της Νιγηρίας.
Τα προθεσμιακά συμβόλαια στο αργό πετρέλαιο ενισχύονται κατά 28 σεντς στα 67,11 δολάρια το βαρέλι, μετά την άνοδό τους στα 67,22 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων ετών περίπου.
Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ καταγράφουν κέρδη 24 σεντς στα 65,47 δολάρια το βαρέλι.
Οι τιμές αυξήθηκαν περισσότερο από ένα δολάριο χθες Πέμπτη, καθώς το ενδεχόμενο προβλημάτων στην παραγωγή πετρελαίου αντιστάθμισε τα στοιχεία της αμερικανικής κυβέρνησης για αύξηση των αποθεμάτων την προηγούμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- SAFE: Προχωρά το ευρωπαϊκό σχέδιο-μαμούθ για την ενίσχυση της άμυνας και της στρατηγικής αυτονομίας
- Θεσσαλονίκη: Πτώση άνδρα από γέφυρα στον περιφερειακό
- Κυκλοφορούν το απόγευμα της Τρίτης (17/2) τα εισιτήρια για το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- «Έχω παιδιά»: Εορταστικό, αποκριάτικο επεισόδιο στο MEGA
- Δυτική Όχθη: Οκτώ μουσουλμανικές χώρες καταδικάζουν την επέκταση της «παράνομης ισραηλινής κυριαρχίας»
- Καποδίστριας – Το σενάριο της ταινίας: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
