Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ινδονησία
Ισχυρός υποθαλάσσιος σεισμός μεγέθους 6,3 Ρίχτερ συγκλόνισε την ανατολική Ινδονησία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές. Η Ινδονησία προετοιμάζεται για τη θλιβερή επέτειο του ενός έτους από το σεισμό που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι.
28
Ισχυρός υποθαλάσσιος σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την ανατολική Ινδονησία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές.
To επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε ανάμεσα στο Σουλαβέσι -ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ινδονησίας- και τις νήσους Μολούκας.
Η Ινδονησία προετοιμάζεται για τη θλιβερή επέτειο του ενός έτους από το σεισμό των 9 Ρίχτερ στη Σουμάτρα που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι στις 26 Δεκεμβρίου του 2004.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 78-62: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στο Βελιγράδι
- Πάτρα: Θα διακινούσαν κοκαΐνη και ecstasy την περίοδο του Καρναβαλιού – Συνελήφθησαν δύο άτομα
- Τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, λέει ο Έλον Μασκ
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λίστα του για το Europa League με τρία νέα πρόσωπα
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα του για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League
- ΕΛΣΤΑΤ: Οι κυριότερες αιτίες θανάτου στην Ελλάδα – Τι έδειξαν τα στατιστικά στοιχεία
