
Χωρίς ενημέρωση για τέσσερις ώρες την Τετάρτη
Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11.00πμ έως τις 3.00μμ της Τετάρτης όλων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου. Κατά το διάστημα αυτό δεν θα μεταδίδονται ειδήσεις από το in.gr.
37
H Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου, στη συνεδρίασή της στις 8 Δεκεμβρίου αποφάσισε την κήρυξη:
1. Τετράωρης στάσης εργασίας από τις 11.00πμ έως τις 3.00μμ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2005 όλων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ και το Ελληνικό Δημόσιο (συντακτών, υπαλλήλων και τεχνικών κ.λπ.)
2. Τετράωρης στάσης εργασίας από τις 10.00πμ έως τις 2.00μμ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2005 για τους εργαζόμενους στα Πρακτορεία Εφημερίδων Αθηνών.
3. Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων έχει κηρύξει 24ωρη απεργία σε όλη τη χώρα με εξαίρεση τους εργαζόμενους στον ημερήσιο Τύπο, που συμμετέχουν στην 4ωρη στάση εργασίας (από τις 11.00 έως τις 3.00μμ) που έχουν κηρύξει οι συνδικαλιστικές Ενώσεις του κλάδου συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ
- Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά