Νέες προκλήσεις από τους Τσάμηδες στα Τίρανα
Σε νέες προκλήσεις προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Τσάμηδες. Περί τα 300 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα φωνάζοντας συνθήματα για τη «μεγάλη Αλβανία» και υποστηρίζοντας ότι τους ανήκουν ελληνικά εδάφη στα Σίβωτα Θεσπρωτίας.
43
Σε νέες προκλήσεις προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Τσάμηδες, στα Τίρανα.
Σύμφωνα με τον Antenna, περισσότερα από 300 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στην αλβανική πρωτεύουσα, φωνάζοντας συνθήματα για τη «μεγάλη Αλβανία» και κρατώντας πανό με το σύνθημα «Δικαιοσύνη στους Τσάμηδες».
Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κρατήσουν φωτογραφίες από τα Σίβωτα Θεσπρωτίας, υποστηρίζοντας ότι τους ανήκουν εδάφη εκεί.
Τους συγκεντρωθέντες φρουρούσαν ισχυρές δυνάμεις, καθώς η συγκέντρωση είχε ανακοινωθεί από νωρίς, ενώ εγκρίθηκε και από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα
- Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα μετάσχει «σε καμιά περίπτωση» στη διακυβέρνηση της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου
- Άρσεναλ – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό του Carabao Cup οι Κανονιέρηδες (vid)
- Αταμάν στους δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια: «Συνεχίστε να γράφετε…»