
Ένοπλος μαθητής ανοίγει πυρ και προκαλεί πανικό σε σχολείο της Τουρκίας
Ένας δάσκαλος σκοτώθηκε και παιδιά τραυματίστηκαν την Τρίτη όταν 19χρονος ένοπλος μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Το περιστατικό φαίνεται πως οφείλεται σε προσωπική διαμάχη και δεν συνδέεται με την πρόσφατη ένταση στην περιοχή.
51
Ένας δάσκαλος σκοτώθηκε Τρίτη όταν 19χρονος ένοπλος μαθητής άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο της ταραγμένης νοτιοανατολικής Τουρκίας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Νουσάιμπιν, στα σύνορα με τη Συρία. Ο δράστης συνελήφθη.
Τα κίνητρα του δράστη διερευνώνται, όμως η τουρκική αστυνομία αναφέρει ότι οι προκαταρκτικές έρευνες καταδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πολιτική διάσταση.
Ο τοπικός κυβερνήτης Ερσίν Εμίρογλου αναφέρθηκε σε διαφαινόμενη προσωπική διαμάχη, επισημαίνοντας πως το περιστατικό πιθανότητα δεν συνδέεται με την πρόσφατη ένταση στην περιοχή.
«Οι αρχικές αναφορές δείχνουν πως ο δάσκαλος δέχθηκε επίθεση εξαιτίας παρελθοντικής έχθρας» δήλωσε ο Εμίρογλου στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu,
Από την επίθεση τραυματίστηκε επίσης μία δασκάλα και τρία παιδιά. Η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)

