Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά
Ανοιχτό άφησε ο τρίτος αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Ιωάννης Τραγάκης, το ενδεχόμενο να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
31
Ανοιχτό άφησε ο τρίτος αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Ιωάννης Τραγάκης, το ενδεχόμενο να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, όπως γράφει Το Βήμα του Σαββάτου.
O κ. Τραγάκης, μιλώντας την Παρασκευή στο ραδιόφωνο του Alpha, τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Εξεταστική Επιτροπή δεν πρόκειται να γίνει, αλλά αν τα στοιχεία είναι τέτοια θα μας οδηγήσουν σίγουρα στη δημιουργία προανακριτικής επιτροπής. Είναι όλα ανοιχτά».
Σύμφωνα με τον κ. Τραγάκη, το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων «βρέθηκε σε λογαριασμούς της Ελβετίας» και διευκρίνισε ότι «έτσι αποδεικνύεται πως όταν το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι επρόκειτο για αριθμούς τηλεφώνων, ήταν υπαρκτοί λογαριασμοί με συγκεκριμένα ποσά».
Παράλληλα σημείωσε ότι οι Ελβετοί θα ανοίξουν τους τρεις λογαριασμούς «για να δούμε πού πήγαν τα χρήματα», όπως είπε, και συμπλήρωσε πως όταν έρθουν αυτοί οι λογαριασμοί θα αξιολογηθούν και θα αποφασιστεί η περαιτέρω διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα