
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με αφορμή την επίσκεψη Πούτιν στη Θεσσαλονίκη
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη εν όψει της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει για το Αγιον Όρος.
31
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη εν όψει της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει για το Αγιον Όρος.
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Πόρτο Καρράς» στη Χαλκιδική, και αύριο Παρασκευή ο κ. Πούτιν θα αναχωρήσει για το Αγιον Ορος όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.
Ο Πούτιν, ο οποίος είναι ο πρώτος ηγέτης του ρωσικού κράτους που επισκέπτεται την Αθωνική Πολιτεία, θα αναχωρήσει από την Ελλάδα μεθαύριο, Σάββατο.
Η επίσκεψη Πούτιν στο Αγιον Όρος ματαιώθηκε πέρυσι το Σεπτέμβριο λόγω των τραγικών γεγονότων στο Μπεσλάν, ενώ παλαιότερα, το Δεκέμβριο του 2001, η επίσκεψη δεν κατέστη δυνατή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τι έδειξε μια νέα έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή;
- Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Καλοκαιρινός ο καιρός και σήμερα
- Γυναίκες ξαναγράφουν την ιστορία στη Wikipedia: Ένας αγώνας ενάντια στην ανισότητα
- Σε έχω δει, κάπου σε ξέρω: Η επιστήμη γνωρίζει γιατί ξεχνάμε εύκολα τα ονόματα κάποιων
- Κυπριακό χωριό πουλήθηκε σε ισραηλινή εταιρεία – Οι περιβαλλοντικοί και πολιτικοί προβληματισμοί
- Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για τον χανταϊό που ξέσπασε στο MV Hondius;



