
Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 737 με πρόβλημα στο σύστημα αποσυμπίεσης
Boeing 737 της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας τσάρτερ Astreus, που μετέφερε 144 επιβάτες, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βρέστης, στη δυτική Γαλλία, εξαιτίας προβλήματος που παρουσιάστηκε στη «βαλβίδα» στο σύστημα αποσυμπίεσης.
53
Boeing 737 της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας τσάρτερ Astreus, που μετέφερε 144 επιβάτες, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βρέστης, στη δυτική Γαλλία, εξαιτίας προβλήματος που παρουσιάστηκε στη «βαλβίδα» στο σύστημα αποσυμπίεσης.
Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από τη Μινόρκα των Βαλεαρίδων Νήσων στο Λιντς της Βρετανίας όταν ο πιλότος διαπίστωσε ότι είχε «δυσκολίες με τη βαλβίδα».
Ο κυβερνήτης κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο χωρίς προβλήματα, στο αεροδρόμιο της Βρέστης.
Αξιωματούχος της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας δήλωσε πως το Boeing θα μπορούσε να συνεχίσει την πτήση του για το Λιντς, ωστόσο ο πιλότος ζήτησε να το προσγειώσει για προληπτικούς λόγους.
Υπενθυμίζεται ότι πρόβλημα στο σύστημα αποσυμπίεσης πιθανολογείται ότι προκάλεσε τα προβλήματα που οδήγησαν στην συντριβή ενός ίδιου αεροσκάφους της κυπριακής εταιρίας HELIOS, στο Γραμματικό Αττικής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 121 επιβαίνοντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


