Χάνουμε έδαφος από Renault και McLaren υποστηρίζει ο Jean Todt
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις φετινές απογοητευτικές εμφανίσεις της Ferrari ο Jean Todt δεν είχε παρά να παραδεχθεί την ανωτερότητα των αντιπάλων της.
Την αδυναμία της ομάδας του να ανταγωνιστεί επάξια τις πρωτοπόρους του φετινού πρωταθλήματος Formula 1 παραδέχθηκε σε δηλώσεις του οι οποίες δημοσιεύθηκαν την Κυριακή 17 Ιουλίου στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο Jean Todt.
Η αλήθεια είναι ότι κάναμε βήματα προς τα πίσω στους τελευταίους αγώνες. Είμαστε απλά πάρα πολύ αργοί. Οι αντίπαλοι μας σημειώνουν τους ταχύτερους γύρους τους προς το τέλος κάθε GP, την ώρα που εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε μετά τους 20 πρώτους γύρους. Και αυτό δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, μία εβδομάδα πριν το GP της Γερμανίας, την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου.
Δεν έκρυψε επίσης την ανησυχία του διότι αποδεικνύεται πολύ δύσκολο για την ομάδα του να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος το οποίο, όπως τόνισε, δεν αφορά μόνο στην αεροδυναμική του μονοθεσίου.
Ο Γάλλος δεν απέκλεισε, ωστόσο, το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής για την Ferrari από το Hockenheim ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τον Jenson Button στην ιταλική ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
auto.in.gr
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Σιένα Μίλερ: «Το να κάνεις παιδί στα 40 σου είναι πολύ πιο εύκολο από τα 29 σου»
- Ο Μπαρτζώκας και η απίθανη ατάκα για τον Τζόσεφ
- Νέο πρόβλημα στο cloud της Amazon λόγω των επιθέσεων drone στη Μέση Ανατολή
- ΕΦΚΑ: Στον εισαγγελέα οι 22 συλληφθέντες για τη μεγάλη απάτη
- Δένδιας για την 25η Μαρτίου: Τιμάμε αυτούς που διαμόρφωσαν εθνική συνείδηση, μετατρέποντάς την σε επαναστατική πράξη