Αναζητείται επειγόντως μόσχευμα για το 11μηνο αγοράκι που διακομίστηκε στη Γαλλία
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας λίστας των ασθενών που αναζητούν μόσχευμα μπήκε το 11μηνο αγοράκι που πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια και διακομίστηκε εσπευσμένα από το Ηράκλειο στη Γαλλία. Το μόσχευμα που επρόκειτο να ληφθεί από τον πατέρα κρίθηκε ακατάλληλο.
51
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας λίστας των ασθενών που αναζητούν μόσχευμα μπήκε το 11μηνο αγοράκι που πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια και διακομίστηκε εσπευσμένα από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παρίσι. Το μόσχευμα που επρόκειτο να ληφθεί από τον πατέρα κρίθηκε ακατάλληλο.
Το 11μηνο αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στη γαλλική πρωτεύουσα· το νήπιο διακομίστηκε εσπευσμένα στο Παρίσι το βράδυ της Τρίτης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τύπου Legacy της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ωστόσο, το μόσχευμα που επρόκειτο να ληφθεί από τον πατέρα του αγοριού κρίθηκε ακατάλληλο και τώρα οι γιατροί αναζητούν πτωματικό δότη. Ήδη, το αγοράκι μπήκε πρώτο στην παγκόσμια λίστα των ανθρώπων που αναζητούν μόσχευμα.
Το παιδάκι είχε και παλαιότερα πρόβλημα και είχε μεταφερθεί και πάλι στο ίδιο ιατρικό κέντρο. Τότε όμως οι γιατροί το έστειλαν πίσω στο Ηράκλειο, προκειμένου να γίνει 10 κιλά, για να μπορέσουν να κάνουν την όποια επέμβαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιάννης Παναγόπουλος: Τα ποσά και οι διαδρομές χρήματος που ερευνά η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
- Εισαγγελική παρέμβαση για την πλημμύρα στην Αγιά – Έρευνα για κακοτεχνίες
- Κατρίνης: Να ενημερώσει άμεσα το ΥΠΕΘΑ για τη σύλληψη Έλληνα αξιωματικού για κατασκοπεία
- Ιμάμογλου: Απευθύνει έκκληση από τη φυλακή για επικαιροποίηση της τελωνειακής ένωσης ΕΕ – Τουρκίας
- Ναυπακτία: Άνδρας απειλούσε να πέσει από αερογέφυρα – Τραυματίστηκε παρασύροντας πυροσβέστη – Συγκλονιστικό βίντεο
- Η Λίβερπουλ έχει έτοιμο τον «διάδοχο» του Φαν Ντάικ και είναι Ολλανδός
