Έως και 3 ευρώ ακριβαίνουν τα εισιτήρια της Aegean λόγω των τιμών του πετρελαίου
Η Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να επιβάλει επιπλέον επίναυλο καυσίμου στα αεροπορικά της εισιτήρια λόγω της υπερβολικής ανόδου της τιμής του πετρελαίου. Η αύξηση είναι 1 ευρώ στις πτήσεις εσωτερικού και 3 ευρώ στα δρομολόγια εξωτερικού.
36
Η Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι την Τρίτη ότι αναγκάζεται να επιβάλει επιπλέον επίναυλο καυσίμου στα αεροπορικά της εισιτήρια, λόγω της υπερβολικής αύξησης της τιμής του πετρελαίου, η οποία έφθασε στα 60 δολάρια το βαρέλι.
Από 18 Ιουλίου 2005 θα υπάρξει αύξηση του επίναυλου κατά 1 ευρώ στις πτήσεις εσωτερικού και κατά 3 ευρώ στα δρομολόγια εξωτερικού.
Η εταιρία επισημαίνει πάντως ότι ο μέσος ναύλος της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων και των επίναυλων καυσίμου, παραμένει χαμηλότερος από το 2003, όταν η τιμή του πετρελαίου ήταν στα 28 δολάρια το βαρέλι.
Η Aegean είχε αυξήσει τον επίναυλο καυσίμου κατά δύο ευρώ και τον περασμένο Μάρτιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τραμπ: λέει ότι έχει ανάγκη να κερδίζει τις εκλογές για το εγώ του – «Στον στρατό μας όλοι μοιάζουν με τον Τομ Κρουζ»
- Παυλίδης: «Θα έρθει και το χρυσό όταν πρέπει, εκεί που πρέπει»
- Ο Γιαπ Σταμ βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την Γιουνάιτεντ
- Σαμοθράκη: Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση – Απροσπέλαστοι οι δρόμοι
- Παναθηναϊκός: Με αλλαγές η 12άδα για το παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν
- Τζάνετ Τζάκσον: Χειραφέτηση, πατροκτονία και η ιστορία του άλμπουμ που άλωσε την ποπ – «40 χρόνια Control»

