Στα επίπεδα του πληθωρισμού οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, δήλωσε ο Γ.Σαλαγκούδης
Η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ θα κινείται στα επίπεδα του πληθωρισμού, με την προϋπόθεση ότι οι τιμές του πετρελαίου δεν θα εξελιχθούν πολύ χειρότερα, δήλωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ.Σαλαγκούδης. Οι αυξήσεις αναμένονται το φθινόπωρο.
53
Η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ θα κινείται στα επίπεδα του πληθωρισμού, με την προϋπόθεση ότι οι τιμές του πετρελαίου δεν θα εξελιχθούν πολύ χειρότερα, δήλωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης.
Ο κ. Σαλαγκούδης τόνισε ότι η αύξηση που έγινε το Νοέμβριο του 2004 (2,74%) ήταν ικανοποιητική και ότι αντίστοιχη θα είναι και η φετινή αύξηση, η οποία αναμένεται το φθινόπωρο.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η ΔΕΗ δεν έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από τις αυξημένες τιμές του πετρελαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
- Σε τροχιά συρρίκνωσης ο πληθυσμός των ΗΠΑ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Βαλένθια 99-104 (παρ.): Μεγάλο «διπλό» των Ισπανών με ανατροπή!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]
- Η μάχη για τον έλεγχο του AI στον πόλεμο μόλις ξεκίνησε
- Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague την επόμενη εβδομάδα

